Bättre känsla idag

Tildas magsjuka visade sig (sannolikt) inte vara någon magsjuka utan en direkt konsekvens av att hon druckit toalettvatten. Då menar jag inte vatten som rinner ur kranen vid  handfatet. Utan sånt vatten som finns i toaletten (tillsammans med allsköns bakterier och baciller utgår jag ifrån). Lilla fröken var så initiativrik att hon under ett obevakat ögonblick försåg sig med en lång toapappersremsa som hon doppade i toaletten, hissade upp och sedan sög i sig vatten från. Den lilla incidenten hade Daniel inte (vågat?) berätta för mig. Nåväl. Jag känner mig ändå befriande tacksam över att ingen annan visat tecken på sjukdom denna gång (peppar peppar). 


Dessutom sov bägge barnen under två timmar denna kväll. Så jag och Daniel hann prata med varandra. Det var så länge sedan att det nästan kändes som på en pirrig första date. Men så mycket spänning mäktade vi inte med så vi slog på det senaste avsnittet av Homeland istället. Och BAM! Där kan vi snacka spänning. Herreminje vad den serien är bra. För bra. Jag lever mig in i serien lite för mycket bara. Jag vill typ vara Carrie. Eller hennes kompis Saul.

När jag precis sett ett avsnitt kan jag omöjligt sova (därav detta sena inlägg) för jag bara ligger och funderar på hur det ska gå för Carrie och hennes bundsförvanter. På nätterna drömmer jag att jag är hemlig agent och jobbar sida vid sida med Peter Quinn och använder superkomplicerad teknisk utrustning som kan identifiera människor via satelliter på månen (typ - jag är inte så tekniskt begåvad som ni förstår). Ibland har jag till och med låtsasdialoger i huvudet där jag talar om ett och annat för Dar. Och presidenten. Pjuh. Inte undra på att jag inte kan sova.

Sist men inte minst hittade jag i vårt hemliga godisskåp en chokladbit - lion av vit choklad. Himmelriket.

Idag känns det alltså bättre än igår. Även om jag ånyo glömde hämta glasögonen.

Visa fler inlägg