En trädgård med studs

Sol. Gudskelov. Efter vad som känns som decennier av mörker och gråväder kunde vi idag äntligen frigöra oss från the dark ages. Dagen tillbringades därför utomhus. Vi började med att plantera ynka tre tomatplantor i växthuset. Mer liv än så kan vi inte ikläda oss ansvar för just nu. Samtliga familjemedlemmar var intresserade och engagerade samt slogs om vem som skulle få spruta med vattenslangen. Hugo vann. Och Tilda blev blöt. 




Därefter började grannen montera en studsmatta i sin trädgård. Då bestämde vi oss för att göra lika dant. Ni vet, den ständigt pågående tävlingen om att inte vara sämre än sina grannar.


Daniel åkte till Biltema och kom hem med ett rejält paket som skulle visa sig innehålla ett VIDUNDER till studsmatta. När vi satte ihop stommen kom underredet att fylla i princip hela den enda plana yta som finns i vår trädgård. Studsmattan var gigantisk. Åt alla håll. Jag drabbades av en plötslig deja vu från förra året när Daniel åkte för att köpa ett partytält och i princip kom hem med ett ihopfällbart Attefallshus. "Det fanns ingen större studsmatta" mumlade Daniel (besviket?). "Tack och lov" mumlade jag medan jag släpade undan diverse trädgårdsmöbler till förmån för Hisingens nya åkattraktion. Ett tag övervägde jag faktiskt att sätta upp en reklamskylt nere vid E6:an och spinna lite socker. Varför inte öppna ett eget nöjesfält och tjäna lite pengar? Vi kan ju även erbjuda skräckupplevelser i vår egen Fritzelkällare, bland råttor och spindelväv.

Hur som helst så ÄLSKADE ungarna sin nya studsmatta. Den var rolig att gömma sig under, att springa runt samt att hoppa på förstås. De hoppade och ramlade om vartannat medan de tjöt av skratt. Ljuvligt. 

Visa fler inlägg