Husfruar

Daniel barnvaktar åt grannen. Jag barnvaktar Hugo. Så vi sitter i varsitt hus på den här gatan. Ensamma. 

Jag tänkte ta tillfället i akt och titta på tv. Gött. Kvalitetstid. Men vad fan? Vad finns att välja på? Gladiatorerna eller Americas funniest (not) home videos. Seriöst? På kanal 2 sjungs det opera med en jättedrake i papier mache. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. 

Istället "umgås" jag med Daniel via telefon. Det går ut på att jag till honom skickar bilder av kvinnor som ställt upp i housewivesserier på kanal 3. Vi har inte den kanalen men häromdagen när vi fick låna Daniels pappas lägenhet (eftersom vi fortfarande inte har något kök) kunde jag kolla ohejdat på tv (han har typ 1000 kanaler eller mer). Hur som helst, där kom jag i kontakt med de här husfruarna och blev så fascinerad av deras uppenbarelser att jag bara var tvungen att fotografera dem på tv:n. Det är dessa jag låter Daniel ta del av nu. 

De ser ju inte kloka ut någonstans. Var och en av de husfruar jag såg (och det var många för det fanns husfruar i både New York, Atlanta och LA som ville vara med i tv) hade världens största hår, världens största läppar, världens största bröst och världens mest överdrivna make up. Klädseln går inte att nämna. Det finns inte ord. Var och en såg ut som en dragqueen. Frivilligt. Det var fascinerande. Dessutom kretsade deras liv kring typ manikyr, att bråka med varandra och att snacka skit om varandra. Trevligt.

Mellan Daniels och mina sms-konversationer dricker jag te och mumsar rostade skalkar (inte skankar som jag trodde att det hette). Äntligen kom skalkarna till användning. Eftersom jag fortfarande inte känner någon smak känns det ju onödigt att äta chokladglass liksom.

Trevlig lördagkväll till er därute i tv-sofforna. 
Visa fler inlägg