Födelsedag

Jag hade verkligen en fantastisk födelsedag igår. Det började med sovmorgon (eftersom jag hade halsbränna hela natten - mindre kul). Sen kom Daniel och Hugo och "väckte" mig med sång och paket. Jag fick bla ett våffeljärn som invigdes redan idag.

Därefter tittade våra kära grannar förbi. De sjöng för mig i badrummet (jag höll på att göra mig iordning och på den här gatan har vi inga hemligheter för varandra) och uppvaktade med paket. Lyxigt!

Därefter gjorde den här familjen stan. Vi började med en omsorgsfull invändig besiktning av Universeum. Trots apor, regnskog och hajar var Hugo mest intresserad av en skruv han hittade. Efter besöket somnade Hugo snällt i vagnen och sov sig igenom hela lunchen! Så jag och Daniel hann äta räkmacka på Heaven 23. Underbart!

När Lilleman slog upp ögonen väntade Liseberg. Som barnfamilj i den här stan har vi ordnat årskort på alla barnvänliga aktiviteter - rekommenderas! Annars blir det lätt rätt dyrt...

På Liseberg hände det ofattbara. Jag bestämde mig för att spela ett nummer på tobleronehjulet. Eftersom jag aldrig (eller väldigt sällan) vinner något funderade jag länge på vilket nummer jag skulle ta. Så stod det självklart - nummer 32 som ju var lika med hur gammal jag blev. Plötsligt tjoade personalen och överlämnade en stjärnvinst. Jag blev så överväldigad och skitglad att jag som ett ivrigt barn började förklara för människor runt omkring (som alltså inte vunnit stjärnvinst och var en aning bittra) att det var min födelsedag.

Ett litet minus upptäckte jag när jag kom hem. Förpackningen är alltså fylld med småförpackningar toblerone - inte en gigantisk chokladbit som jag hade hoppats på.

Efter några barnkaruseller gick vi till stadsbiblioteket en sväng så att Hugo fick gräla med andra barn. Därefter blev det gottefika på stan.

När Lillleman somnade (redan 20.00) käkade vi skaldjur framför tv:n (Ernst igen). Underbart. Världens bästa födelsedag! 

Stort tack för alla gratulationer! 
Visa fler inlägg